Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Υπέροχοι και γεναίοι σκιερ....

23 Ιανουαρίου 2011.
Το Αλπικό σκι δεν μπορεί να αφαιρέσει από το χαρακτήρα του τον παράγοντα του κινδύνου, παρά το σοβαρό ατύχημα αυτή την εβδομάδα του Αυστριακού Χάνς Γκρούγκερ, που έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζουν δύο άλλοι πρωταγωνιστές του αθλήματος, ο Μπόντε Μίλερ και ο Ντιντιέ Κούτς....
...Σοβαροί προβληματισμοί αλλά και αντιπαραθέσεις έχουν δημιουργηθεί μετά το ατύχημα στην πίστα του Κίτζμπουελ την Πέμπτη, το οποίο έχει οδηγήσει τον Γκρούγκερ σε ιατρικό κώμα, πάνω στο ζήτημα των κανόνων ασφαλείας, αλλά και της ποιότητας του εξοπλισμού.
...Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Ίβιτσα Κόστελιτς, να τάχθηκε με δηλώσεις του την Παρασκευή υπέρ της βελτίωσης των μέτρων ασφαλείας, αλλά ο Ελβετός Κούτς απάντησε το Σάββατο λέγοντας ότι:" ο κίνδυνος είναι μέρος του παιχνιδιού και ο καθένας που συμμετέχει πρέπει να είναι προετοιμασμένος να διατηρεί τον έλεγχο του εαυτού του, αλλά και να διαχειρίζεται τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει σε μια τέτοια κατάβαση ".
...Ο Κούτς που το Σάββατο έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία που κέρδισε ποτέ αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος υποστήριξε ακόμα ότι:" αν ένας σκιέρ δεν μπορεί του κινδύνους μιας δύσκολης κατάβασης, τότε καλύτερα να περιοριστεί στα γιγαντιαία σλάλομ και στις πίστες ".
...Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αμερικανός Μίλερ, που υπεραμύνθηκε του κινδύνου λέγοντας ότι αυτός είναι τελικά που κάνει το άθλημα του σκι τόσο συναρπαστικό και σπουδαίο..(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: