Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αναμένεται με ενδιαφέρον το διάγγελμα Ομπάμα.

23 Ιανουαρίου 2011.
Ο πρόεδρος Ομπάμα έκανε γνωστό το Σάββατο ότι στο ετήσιο διάγγελμά του, για την κατάσταση του Έθνους την Τρίτη, ενώπιον απαρτίας του Σώματος του Κογκρέσου, θα πιέσει και τα δύο μέρη του να συνεργαστούν, ώστε να στηρίξουν την ανάκαμψη της Αμερικανικής οικονομίας και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας.
......Σε ένα βιντεοσκοπημένο ηλεκτρονικό μήνυμα, που έστειλε στα μέλη της δικιάς του κίνησης πολιτών, Οργανώνοντας για την Αμερική, αναφέρει:" Το κύριο μέλημά μου από εδώ και πέρα, είναι το να διασφαλίσω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι δημιουργούμε θέσεις εργασίας, όχι μόνο για τώρα, αλλά και για το μέλλον".
...Στην ομιλία του Αμερικανού προέδρου την Τρίτη θα φανεί, πως σκοπεύει να ξεπεράσει το πολιτικό αδιέξοδο, που στιγμάτισε τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, διαμορφώνοντας έτσι τις συνθήκες για την επανεκλογή του το 2012.
...Με την ανεργία στο 9,4% ο Ομπάμα είπε ότι τα ελλείμματα και τα χρέη πρέπει να αντιμετωπιστούν με ένα λογικό τρόπο, που λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη περιορισμού της σπατάλης, δέν θα παραγνωρίζει την σημασία της σταδιακής ανάκαμψης.
"... Είμαστε σε θέση να το επιτύχουμε όσο θα είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια, Δημοκράτες, Ρεπουμπλικάνοι και Ανεξάρτητοι, αλλά και για όσο θα επικεντρωνόμαστε σε ότι μας ενώνει όλους σαν λαό... ", δήλωσε ο Δημοκρατικός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: