Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ιδρύθηκε Παμπελοποννησιακή Κίνηση Πολιτών.

26 Ιανουαρίου 2011.
Την περασμένη Κυριακή, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη συνέλευση της Κίνησης Συντονισμού Πολιτών για την Πελοπόννησο. Στην συνέλευση εγκρίθηκε κείμενο-πλαίσιο της κίνησης, προσωρινό καταστατικό, επιλέχθηκε όνομα της κίνησης και δημιουργήθηκαν ομάδες εργασίας για κάποια πιο ειδικά ζητήματα που αφορούν τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου...
...Στη συζήτηση ήταν φανερή η ανάγκη ύπαρξης μιας κίνησης πολιτών που θα συμβάλει στη δημιουργία ενός κοινωνικού ρεύματος αλληλεγγύης και αντίστασης. Οι δραματικές αλλαγές στην χώρα και την περιφέρειά μας δε μπορούν να αντιμετωπιστούν αν εμείς, οι πολίτες, δεν οργανωθούμε και δράσουμε συλλογικά.
...Η συνύπαρξή μας τους τελευταίους μήνες στην Κίνηση Συντονισμού Πολιτών για την Πελοπόννησο ήταν μια θετική εμπειρία που ανέδειξε ανάγκες και δυνατότητες.
...Συνεχίζουμε, λοιπόν, με μεγαλύτερη διάθεση και τόλμη ιδρύοντας την κίνηση συντονισμού πολιτών Πελοποννήσου «Κοινή Δράση».
...Καλούμε τους πολίτες να μας στηρίξουν με ιδέες-προτάσεις-σκέψεις, να πάρουν μέρος στις παρεμβάσεις μας, να συμμετέχουν στην Κοινή Δράση.
...Τέλος, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε συνελεύσεις και συγκρότηση της Κοινής Δράσης ανά νομό καθώς και ένα άμεσο πρόγραμμα παρεμβάσεων.(Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: