Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ποδοσφαιριστής υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου μέσα στο γήπεδο !

23 Ιανουαρίου 2011.
Με σοβαρό καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα, στο νοσοκομείο της Λαμίας και νοσηλεύεται στην εντατική κλινική, 33χρονος ποδοσφαιριστής, που έπαιζε σε ματς του τοπικού πρωταθλήματος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας...
...Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο των Κομποτάδων, 11 χιλιόμετρα, έξω από τη Λαμία...
 Ο  ποδοσφαιριστής ήταν στην ενδεκάδα που ξεκίνησε ο αγώνας, του  Εθνικού Κομποτάδων με την Αταλάντη για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας...Ομως στο 40ο λεπτό του αγώνα, ο  ποδοσφαιριστής παραπονείται στον προπονητή του "... δεν μπορώ να αναπνεύσω…" και ζητά να τον αντικαταστήσει άμεσα.
...Παρά την αντικατάσταση ο αθλητής,  παρέμεινε με τους συμπαίκτες του μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου στον πάγκο της ομάδας, αποσύρθηκε στα αποδυτήρια μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές και όταν οι συνάδελφοί του βγήκαν και πάλι για το δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος παρέμεινε κοντά στα αποδυτήρια για να παρακολουθεί το ματς....Λίγο αργότερα, ο 33χρονος λιποθύμησε ενώ δεν υπήρχε γιατρός στον αγώνα !!!...Μεταφέρεται  στο νοσοκομείο της Λαμίας με το ασθενοφόρο οι γιατροί μιλούν για οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και εισάγεται αμέσως στην εντατική μονάδα όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα...(Η.Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: