Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Αννα Νταλάρα : Λάθος η κατάληψη της Νομικής από μετανάστες.

26 Ιανουαρίου 2011.
"...Περισσότερα προβλήματα δημιουργεί στους μετανάστες η εγκατάστασή τους στη Νομική και δεν τους βοηθάει...", δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5» και πρόσθεσε ότι «...είναι ένας λάθος χειρισμός και μια εκ του πονηρού, ή στην καλύτερη περίπτωση, αφελής προσέγγιση, συμβουλή...» ....
..Σημείωσε επίσης, ότι η λαθρομετανάστευση εκτός από το θέμα της παράνομης εισόδου στη χώρα έχει και άλλη διάσταση.
«...Δεν έχουμε μιλήσει αρκετά -είπε- για τον μεγάλο όγκο, αυτούς που θέλουν να φύγουν και το απαγορεύει η υποκρισία των Βορείων Ευρωπαίων...» .
...Όπως τόνισε, η προσπάθειά της είναι να διευθετηθεί το ζήτημα «με συμφωνίες, πιέσεις στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση αυτών των ανθρώπων που έρχονται και θέλουν να φύγουν» .
«Έρχονται κυνηγημένοι, δεν έρχονται για την Ελλάδα, δυστυχώς είναι η μόνη τους είσοδος», σημείωσε και πρόσθεσε:
«...Τι σημαίνει νομιμοποίηση σε όλους τώρα; τι κάνουμε, παιδομάζωμα; με το ζόρι κάτσε να σε νομιμοποιήσω, και να σε εντάξω; αφού υπάρχει μεγάλη πληθώρα αυτών των ανθρώπων και συντριπτική πλειοψηφία που δεν θέλει ούτε να αφομοιωθεί, ούτε να ενταχθεί, ούτε να κλέψει, ούτε να πεινάσει, ούτε να μείνει πλάνης, θέλει να περάσει  από τη χώρα μας και να φύγει...» .
...Η υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι καθυστέρησε η Πολιτεία το θέμα της παροχής ασύλου και πως με το νέο νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα θα αντιμετωπιστεί πιο γρήγορα το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: