Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Συμμετέχει στο Νταβός και η Ν. Αφρική.

27 Ιανουαρίου 2011.
Η Νότια Αφρική των 49 εκατομμυρίων πολιτών και με εθνικό ακαθάριστο προϊόν 527 δισεκατομμύρια δολάρια μετέχει από φέτος για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ώς μέλος της ομάδας BRIC, που αποτελείται από τη Βραζιλία, την Ρωσία, την Ινδία και την Κίνα και χαιρέτισε τη συμμετοχή της ώς ένα πολύ σημαντικό γεγονός για ολόκληρη την Αφρική...
...Η Κίνα προσκάλεσε στα τέλη του περασμένου χρόνου τη Νότια Αφρική να μετάσχει στην ομάδα BRIC παρά το γεγονός της αδύνατης οικονομίας της.
...Ο νοτιαφρικανός υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Ρομπ Ντάβις υπογράμμισε ότι αυτή η τιμή είναι διακιολογημένη γιατί "η Νότια Αφρική έχει να διαδραματίσει έναν σοβαρό ενωτικό ρόλο", επισήμανε και πρόσθεσε ότι "τώρα η ομάδα μεγαλώνει και θα λέγεται πλέον BRICS".
"...Η αφρικανική ήπειρος είναι η προσεχής μεγάλη οικονομική ιστορία...Είμαστε κυρίως μικροί, αλλά εάν υπολογίσουμε ολόκληρη την ήπειρό μας, τότε οι αριθμοί μας αυξάνουν κατά πολύ" ανέφερε ο νοτιαφρικός υπουργός εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι θα υπάρξει λίαν προσεχώς μια σοβαρή οικονομική ανάκαμψη στη χώρα του.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: