Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Νέες απεργίες στις αστικές συγκοινωνίες...

28 Iaνουαρίου 2011.
Σε νέο κύκλο απεργιακών κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, μετά και την κατάθεση, χθες, του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή, με μικρές τροποποιήσεις σε σχέση με το αρχικό σχέδιο, που αποτέλεσε το προϊόν του διαλόγου μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και των εργαζομένων....
...Οι επικεφαλής των Σωματείων χαρακτήρισαν προσχηματικό το διάλογο, σημειώνοντας ότι αυτός θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί πριν από την κατάθεση και έγκριση του νομοσχεδίου στο υπουργικό Συμβούλιο, ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος.
...Το νομοσχέδιο έπρεπε να κατατεθεί χθες στη Βουλή, ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, αλλά ο διάλογος μπορεί να συνεχιστεί μέχρι και την ψήφισή του από την Ολομέλεια του σώματος, απάντησε το υπουργείο ΥΜΔ.
...Αναφορικά τώρα με τη στάση των εργαζομένων, το μόνο σίγουρο είναι ότι τη Δευτέρα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα ακινητοποιηθούν για πάνω από 5 ώρες, και συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στη Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
...Οι εργαζόμενοι στα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις εντός του Σαββατοκύριακου για να πάρουν αποφάσεις.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: