Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Ομπάμα διεκδικεί και δεύτερη θητεία.

28 Ιανουαρίου 2011.
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες Πέμπτη ότι θα είναι υποψήφιος για την αντιπροεδρία στις εκλογές του 2012 στο πλευρό του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα..."...
Ο Ομπάμα,  με ρώτησε αν θα το κάνω πριν περισσότερο από ένα χρόνο και του είπα 'ναι'...", δήλωσε ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή PBS NewsHour.......Ο Ομπάμα δεν έχει δηλώσει ακόμη επίσημα την υποφιότητά του για την προεδρία. Οι πρόσφατες αλλαγές στο Λευκό Οίκο όμως αφήνουν να εννοηθεί ότι προετοιμάζεται να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για να διεκδικήσει το 2012 ακόμη μία θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ.
...Παρ΄όλο που το 2008 ο Μπάιντεν και ο Ομπάμα ήταν αντίπαλοι ως υποψήφιοι των Δημοκρατικών για την προεδρία, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε στη συνέντευξή του ότι με τον Ομπάμα «βρίσκόμαστε στην ίδια σελίδα σε όλα τα θέματα» κι έτσι του είναι πιο εύκολο να κάνει μία δουλειά που δεν ήταν η πρώτη του επιλογή.
...Ο Ομπάμα «μου δίνει πολλές αρμοδιότητες και μου λέει απλώς κάντο», πρόσθεσε ο Μπάιντεν. «Δεν με ελέγχει».
...Η αποδοχή της θέσης του αντιπροέδρου είναι «η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει», επεσήμανε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι ο Ομπάμα τον έχει χαρακτηρίσει έναν από τους πιο στενούς του φίλους.

«...Οι σχέσεις μάς είναι πραγματικά καλές. Πάνω απ' όλα όμως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη», υπογράμμισε ο Μπάιντεν. «Και ξέρει ότι θα τον υποστηρίζω πάντα, όπως ξέρω ότι κι εκείνος θα με υποστηρίζει πάντα»....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: