Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τους μηχανοδηγούς.

27 Ιανουαρίου 2011.
Με τις θετικές ψήφους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την πιστοποίηση των μηχανοδηγών...
κατά ψήφισε το ΚΚΕ και «παρών» ο ΣΥΡΙΖΑ....«...Αξία έχει με αυτό το νομοσχέδιο να βάλουμε μία ακόμη ψηφίδα στο μωσαϊκό της σιδηροδρομικής πολιτικής. Και έχουμε πολλά να κάνουμε στην πράξη. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο, που εάν ο διαγωνισμός αυτός ευοδωθεί, θα είναι μία απολύτως κρίσιμη, θετική εξέλιξη για τις εμπορευματικές σιδηροδρομικές μεταφορές στην Ελλάδα. Έχουμε νέες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε την επόμενη περίοδο και όλα αυτά πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξουν το τοπίο, υπό την προϋπόθεση ότι εμείς θα είμαστε συνεπείς σε αυτά τα οποία έχουμε αποφασίσει....» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αρμόδιος υπουργός Δ. Ρέππας.

...Αναφερόμενος ο κ. Ρέππας στις «προτάσεις» που γίνονται από κάποιους μην πληρώνεται το εισιτήριο στις συγκοινωνίες είπε πως αυτές στρέφονται κατάφωρα εναντίον των εργαζόμενων γιατί με το να θίγονται τα συμφέροντα των εταιρειών, θίγονται και τα συμφέροντα των εργαζόμενων.
«...Τέτοιες πράξεις, είναι πράξεις δολιοφθοράς και πρέπει πέραν των διοικήσεων, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να υπερασπιστούν τους Οργανισμούς στους οποίους εργάζονται, να τιμήσουν τη θέση εργασίας που έχουν και να αντιληφθούν την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση σε αυτές τις συνθήκες να περιφρουρήσει το δικαίωμά τους στην εργασία, επιλέγοντας τις όχι πάντα ευχάριστες -γιατί ξεβολεύουν είναι η αλήθεια- μετατάξεις, αντί των απολύσεων», κατέληξε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: