Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Παπούλια με την υφυπουργό Άννα Νταλάρα.

24 Ιανουαρίου 2011.
Πρόβλημα της Ευρώπης χαρακτήρισε τη λαθρομετανάστευση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και έκανε λόγο για ευρωπαϊκό φαρισαϊσμό σε ό,τι αφορά την αντιμετώπισή του, κατά τη συνάντησή του, νωρίτερα σήμερα, με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άννα Νταλάρα.
......Ο κ. Παπούλιας παρέπεμψε και σε άρθρο της γερμανικής εφημερίδας «Suddeutsche Zeitung», όπου αναφερόταν ότι, παρά το γεγονός πως είναι πρόβλημα και της Γερμανίας, η Ελλάδα έχει αφεθεί μόνη με αυτό το βάρος.
...Η υφυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρόσφατες επαφές της στην προσπάθεια για την άρση του Κανονισμού «Δουβλίνο ΙΙ», με τον οποίον προσδιορίζεται το κράτος - μέλος της ΕΕ που είναι αρμόδιο να εξετάσει το αίτημα ασύλου υπηκόου τρίτης χώρας και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις πρόσφατες αναφορές του κ. Παπούλια στο θέμα. «...Σηκώσαμε το ανάστημά μας στην Ευρώπη, όπου υπάρχει μια υποκρισία. Είμαστε η πύλη εισόδου για το 90% των μεταναστών...», σημείωσε....
...Η κυρία Νταλάρα αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη ενίσχυσης του ΟΚΑΝΑ και των άλλων παρόμοιων οργανισμών για τη χορήγηση μεθαδόνης από τα νοσοκομεία, μέτρο, το οποίο, όπως είπε, θα βοηθήσει πολύ και στην αποφόρτιση του ιστορικού κέντρου. «Μαζεύοντας στο κέντρο τους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας και ειδικά τα παιδιά, δημιουργούμε έναν κρίκο για αυτό το παραεμπόριο ναρκωτικών και χειροτερεύει η κατάσταση». Μαζί με τους χρήστες, επισήμανε η υφυπουργός, είναι και οι οροθετικοί, «παιδιά ελληνόπουλα που δεν έχουν τη δύναμη να νοσηλευθούν με την οικονομική κρίση». 
...Η κυρία Νταλάρα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την στήριξη που προσφέρει σε αυτές της προσπάθειες και εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός...(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: