Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζεται η δίκη των αθλητών Κεντέρη και Θάνου.

28 Ιανουαρίου 2011.
Με την κατάθεση του ορθοπεδικού,Λάκη Νικολάου, συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η εκδίκαση της υπόθεσης του δηλωθέντος τροχαίου, παραμονή της έναρξης των ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας με κατηγορούμενους τους ολυμπιονίκες, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, τον τότε προπονητής τους Χρήστο Τζέκο, 6 γιατούς του ΚΑΤ και δύο πολίτες που είχαν δηλώσει αυτόπτες του επίμαχου ατυχήματος...
...Ο γιατρός κατέθεσε στο δικαστήριο ότι από όσα γνωρίζει, οι δύο αθλητές εισήχθησαν με αντικειμενικά κριτήρια στο ΚΑΤ,όπου είχαν παραμείνει πέντε ημέρες, καθώς εμφάνιζαν ζαλάδες εμετούς και κεφαλαλγίες.
...Σε ερώτηση του προέδρου αν ένας ασθενής μπορεί να ξεγελάσει τους γιατρούς, ο ορθοπεδικός απάντησε ότι «μπορεί αλλά όχι επ'αόριστον» .Όπως τόνισε, ένας γιατρός μπορεί να ξεγελαστεί το πολύ τις δύο πρώτες ημέρες. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως αν υπήρξε δόλος στην υπόθεση θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού και όχι στο νοσοκομείο καθώς ότι έγινε εκεί, στο ΚΑΤ,  ήταν σωστό.
...Ο συνήγορος υπεράσπισης, κ.Δημητρακόπουλος, υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο να καλέσει σε κατάθεση του ιατροδικαστές κ.κ. Κουτσάφτη και Καρακούκη, οι οποίοι είχαν μελετήσει τους ιατρικούς φακέλους των δύο αθλητών.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: