Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Απεργεί και η ΑΔΕΔΥ στις 23 Φεβρουαρίου.

26 Ιανουαρίου 2011.
Σε γενική απεργία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα, μετατρέπεται η 23η Φεβρουαρίου, μετά τη σημερινή απόφαση της ΑΔΕΔΥ, να προκηρύξει 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, ακολουθώντας το παράδειγμα της ΓΣΕΕ...συγκεκριμένα...
...Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η EE της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε «ως απάντηση στα οικονομικά αδιέξοδα που διαπιστώνονται στα Επικουρικά Ταμεία Ασφάλισης, τις αλλαγές στο νέο μισθολόγιο που προωθούνται ως συνέχεια των μέχρι τώρα οδυνηρών περικοπών στα επιδόματα, αλλά και στο 13ο και 14ο μισθό, να συντονίσει τη δράση της με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα».

...Έτσι, η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα με τη ΓΣΕΕ και 3ωρη πανελλαδική στάση εργασίας (11.30 έως λήξη ωραρίου) για τους εργαζόμενους του Δημοσίου στις 10 Φεβρουαρίου (ημέρα κατά την οποία είχε εξαγγείλει αρχικά 24ωρη απεργία) και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε Ασφαλιστικούς Οργανισμούς του Δημοσίου. 
...Επίσης, η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε συνεργασία με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς στη διοργάνωση στις αρχές Φεβρουαρίου, συλλαλητηρίων κατά της ακρίβειας και των ανατιμήσεων σε είδη πρώτης ανάγκης (εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς, αύξηση των εισιτηρίων στα εξωτερικά ιατρεία, ΔΕΚΟ κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: