Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Συλλήψεις 32 λαθρομεταναστών στην Κόρινθο.

23 Ιανουαρίου 2011.
Σήμερα τα ξημερώματα, ύστερα από έλεγχο αστυνομικών, σε φορτηγό, στην εθνική οδό, στην Κόρινθο, συνελήφθησαν, 32  λαθρομετανάστες που ήταν κρυμμένοι στο όχημα και ο αλλοδαπός διακινητής του, που τους μετέφερε από την Αθήνα στο λιμάνι των Πατρών, με τελικό προορισμό το Μπάρι Ιταλίας....

...Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού, ένας 26χρονος Ουκρανός, ο οποίος διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα . Σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στο όχημα, ήταν 32 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 26 Αφγανοί υπήκοοι (άνδρες) και 6 Ιρακινοί (3 γυναίκες εκ των οποίων μια ανήλικη και 3 άνδρες εκ των οποίων ο ένας ανήλικος).
...Κατά τον έλεγχο του φορτηγού, ο οδηγός επέδειξε Γερμανική άδεια κυκλοφορίας η οποία είναι πλαστή, όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας και το αντίστοιχο ασφαλιστήριο συμβόλαιό του ... Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός πλαισίου του οχήματος αντιστοιχεί σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρείας, με έδρα τους Αγίους Αναργύρους Αττικής.
...Ο οδηγός - διακινητής και οι λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: